Een reeks triptieken (momenteel 6), met acryl gemaakt op gerecycleerd (houtskoolschetsen) kraftpapier. De acrylbeelden zijn emocloseups uit bekende speelfilms

uit 2017 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Out in the street 6

2017

Tryptiek op gerecyleerd kraftpapier met emotionele expressies uit 'The Grand Budapest Hotel' van Wes Anderson Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden. Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.

Out in the street 5

2017

Tryptiek op gerecycleerd kraftpapier met emotionele expressies uit 'A Fish Called Wanda' van Charles Crichton (Kevin Kline, John Cleese, Maria Aitken). Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden. Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.

Out in the street 4

2017

Tryptiek op gerecycleerd kraftpapier met emotionele expressies uit 'Underground' van Emir Kusturica. Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden. Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.

Out in the street 3

2017

Tryptiek op gerecycleerd kraftpapier met emotionele expressies uit 'Wild At Heart' van David Lynch. Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden. Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.

Out in the street 2

2017

triptiek op gerecycleerd kraftpapier, emotionele expressies uit 'The Fearless Vampire Killers' van Roman Polanski. Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden. ter info: Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.

Out in the street 1

2017

Triptiek met expressies uit 'Jean de Florette' van Claude Berri (Daniel Auteuil en Yves Montand). Werken zijn bedoeld om op een mfd-plaat van 110 x 206 gekleefd te worden, maar worden aangeboden exclusief die plaat (omwille van verzendingskosten). Op verzoek en mits aanpassing van de prijs kan het werk op mdf-plaat geleverd worden.  Out in the street 1 is verkocht. Een los werk is ongeveer 60 x 95 - werken worden niet losgekoppeld van het triptiek.